"BP a aprobat invitația ministrului Eugen Teorovici la 'Ora Guvernului', luni, pe 25 februarie. L-am chemat pentru a da explicații pentru a da explicații pe OUG 114. OUG a distorsionat foarte mult mediul de afaceri și investiții.e Este o OUG nocivă, care ne-a făcut importatori de energie. Este o OUG care ar trebui abrogată pentru că nu duce decât la sărăcie în România. Ceea ce vom cere luni, atunci când domnul Teodorovici va fi în Parlament, este ca această OUG să dispară, pentru că reprezintă interesele a câtorva oameni", a declarat Cristina Prună, liderul deputaților USR, miercuri, la Parlament. OUG 114/2018, denumită și "Taxa pe lăcomie", prevede implementarea unor măsuri fiscale care a adus numeroase nemulțumiri din partea mai multor instituții, dar și companii.
Economic Politic Ultima Ora

Răzbunarea lui Teodorovici că a fost demis din funcție. Îl vrea demis pe Florin Cîțu

PSD a depus luni la Senat o moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor Publice, Florin Cîţu. Documentul are titlul „Guvernare PNL – numele tău este austeritate”, iar textul moţiunii cuprinde numeroase reproşuri la adresa ministrului şi a Guvernului PNL.

Eugen Teodorovici a anunțat, în plenul de luni, că grupul senatorilor PSD depune o moțiune simplă la adresa ministrului de Finanțe Florin Cîțu. Acesta a precizat că moțiunea se numește „Guvernare PNL – numele tău este austeritate”.

„Grupul parlamentar al PSD din Senat depune moțiunea simplă cu titlul «Guvernare PNL – numele tău este austeritate»”, a anunțat, în plenul de luni al Senatului, Eugen Teodorovici.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.