Cutremur în PSD. Ciolacu își dă afară primarii din partid. Adio voturi. FOTO
Cutremur în PSD. Ciolacu își dă afară primarii din partid. Adio voturi. FOTO
Politic Ultima Ora

CUTREMUR în PSD. S-au furat documente. Plângeri penale. Se rupe partidul lui Ciolacu

Războiul intern din PSD Câmpia Turzii a ajuns să capete un caracter penal, după ce președintele organizației locale, Mihai Șandru, a anunțat că va depune o plângere penală pentru a se face lumină în cazul posibilei dispariții a unor documente de la sediul partidului.

Totul a pornit de la calitatea de membru PSD sau nu a lui Marcel Bogdan, al cărui nume este vehiculat de ”tabăra Petre Pop” drept candidat cu șanse al PSD-ului pentru funcția de primar, în timp ce ”tabăra Mihai Șandru” susține că PSD Câmpia Turzii și-a stabilit candidatul, acesta fiind consilierul local Gheorghe Rece.

În aceste zile, la Câmpia Turzii este în derulare un sondaj de opinie, privind intenția de vot, prin intermediul unui institut de sondare a opiniei publice, PSD fiind interesat ce candidat ar putea reprezenta PSD cel mai bine, dar și dacă există alte nume într-o posibilă alianță cu Pro România și ALDE, care ar avea șansele cele mai ridicate în ceea ce privește bătălia pentru funcția de primar,relatează TurdaNews.ro.

Consilierul PSD Câmpia Turzii, Monica Uiorean, susține că cei de la organizația județeană cunosc disensiunile din organizația locală și că Marcel Bogdan are calitatea de membru al PSD Câmpia Turzii.

”Pentru clarificare

În calitate de Consilier local PSD Câmpia Turzii sunt la curent cu cele petrecute în ultima perioadă în organizația noastră. De aceea mă simt datoare să fac lumină, să vă prezint adevărul despre candidaturi și alte povești.

Conducerea PSD Cluj cunoaște disensiunile din organizația noastră, are de soluționat mai multe contestații și a hotărât, pe bună dreptate, să se realizeze un sondaj complex pe tema candidaților la funcția de primar.Rezultatul sondajului, care este în desfășurare , va constitui baza stabilirii candidatului cu cele mai mari șanse în confruntarea electorală.

Deci, ce a apărut ieri pe tema candidaturii sunt baliverne și minciuni.Cât privește calitatea de membru PSD a domnului Marcel Bogdan, vă asigur că există adeziune, ședința de primire, hotărâre de birou, au fost chiar și aplauze pe care unii cred că le pot ignora.

Monica UIOREAN- consilier local PSD Câmpia Turzii”,scrie acesta pe facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.