Război total între PSD și PNL! Primarul lui Orban s-a ales cu plângere penală,chiar din Parlament! FOTO 9
Exclusiv Politic Ultima Ora

Război total între PSD și PNL! Primarul lui Orban s-a ales cu plângere penală,chiar din Parlament! FOTO

Deputatul PSD Daniel Suciu a depus plângere penală împotriva primarului din Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, după un incident într-un local.

Suciu a depus o plângere la poliție împotriva primarului din Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, în urma unui incident petrecut chiar într-un local din orașul-stațiune,scrie bistriteanul.ro.

Război total între PSD și PNL! Primarul lui Orban s-a ales cu plângere penală,chiar din Parlament! FOTO 10

Infracțiunile cercetate de polițiști sunt lovire sau alte violențe și amenințare.

Incidentul s-a petrecut ieri, într-un local din orașul-stațiune. Potrivit deputatului Daniel Suciu se afla în Sîngeorz-Băi pentru a participa la o emisiune la un post local de televiziune. Înainte de emisiune, acesta a ieșit la un pahar de apă cu un prieten, la un local din zonă.

Acolo ar fi apărut primarul orașului-stațiune Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, care ar fi început să înjure, să răstoarne o masă, să spargă pahare și să îl amenințe pe deputatul Daniel Suciu.

Acesta nu a vrut să ofere informații despre cele petrecute în local, susținând că așteaptă să vizioneze imaginile de pe camera de supraveghere mai întâi.

Război total între PSD și PNL! Primarul lui Orban s-a ales cu plângere penală,chiar din Parlament! FOTO 11

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii