ULTIMATUM! Rareș Bogdan îl amenință pe Arafat! ” M-am cam săturat! Cu mine nu se va juca!” 3
Politic Ultima Ora

ULTIMATUM! Rareș Bogdan îl amenință pe Arafat! ” M-am cam săturat! Cu mine nu se va juca!”

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, îl ameniunță pe șeful DSU, Raed Arafat, după dezastrul provocat vinerea seara la Spitalul ”Foițor” din București!

Prim-vicepreședintele liberal, Rareș Bogdan îi dă un ULTIMATUM, secretarului de stat, din MAI, ca până luni să prezinte un raport asupra evenimentelor de la sfârșitul săptămânii.

„Înainte de a fi ider politic sunt om și mă gândesc că acolo, la Foișor, puteau fi bunicii mei, părințîi sau copiii. Imaginile au depășit orice limita, eu m-am săturat și tocmai d-asta nu voi participa doar la Biroul Executiv de luni, ci și la coaliție, și voi cere că Vlad Voiculescu, Raed Arafat și Nicușor Dan să se prezinte la comisie, pentru că ei nu au ajuns în pozițiile astea pur și simplu, ci pentru că toți am făcut campanie că să-i aducem la putere.

Acești oameni trebuie să înțeleagă că empatia și emoțiile nu trebuie să ne părăsească, suntem oameni. Ceea ce s-a întâmplat aseară nu rămâne așa, eu vreau răspunsuri.

Trebuie să se prezinte în față Coaliției și să dea răspunsuri. Nu am înțeles de ce nu au ajuns șalvari, de ce nu erau în curtea pitalului șalvari și a trebuit să fie scoși oamenii la 11 noaptea.

Rareş Bogdan: „Raed Arafat nu e la putere pentru că e Arafat, ci pentru că noi îl ţinem acolo”

Eu am văzut multe, dar aceste imagini nu mă părăsesc. Îi înțeleg pe toți cei care sunt acum în stradă, au tot dreptul să protesteze.

Eu mi-am văzut în ultimul timp de Bruxelles, dar simt că lucrurile o iau razna.

Sincer, eu m-am cam săturat de domnul Raed Arafat, nimeni nu e de neînlocuit. Nicușor Dan a venit să conducă Bucureștiul pentru că PNL și PLUS și-au retras candidațîi, așa că trebuie să ne explice care a fost comunicarea lui cu Spitalul Foișor.

Raed Arafat nu stă la putere pentru că e Arafat, ci pentru că noi îl ținem la putere, deci trebuie să vină și să dea răspunsuri, iar cu mine nu se va juca.

Așa cum am ieșit în stradă pentru el, așa voi ieși și împotriva să. Eu îi spun din start că luni trebuie să se prezinte cu un raport clar legat de ce s-a întâmplat.

Eu nu vreau că PNL să coboare în ochii alegătorilor din cauza unora care nu își înțeleg menirea.

Oamenii au dreptul să protesteze, dar îi rog să respecte măsurile și să respecte forțele de ordine, să încerce să se protejeze.”, a spus Rareş Bogdan, în exclusivitate, la România TV.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii