Război total. Rareș Bogdan îl desființează pe Tudorel Taoder. Individ mizerabil. Sluga lui Dragnea
Război total. Rareș Bogdan îl desființează pe Tudorel Taoder. Individ mizerabil. Sluga lui Dragnea
Ultima Ora Justiție Politic

Război total. Rareș Bogdan îl desființează pe Tudorel Toader. Individ mizerabil. Sluga lui Dragnea

Tudorel Taoder anunță că-l va da în judecată pe europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, acesta acuzându-l pe liberal că a mințit atunci când a spus că autorul eliberării infractirilor periculoși din pușcării este fostul ministru al justiției.

Rareș Bogdan îi aduce grave acuzații ex-ministrului amintindu-i că în vremea sa au fost modificate legile justiției, concepute de Eugen, Nicolicea, Florin Iordache sau Șerban Nicolae, care, au permis recursul compensatoriu.

”Autorul moral și cel care a desăvârșit acțiunea de eliberare a peste 21.000 de infractori pe străzile României anunță că m-a acționat în judecată. Slugă lui Dragnea, Nicolicea, Șerban, Iordache, Bacalbașa și Codrin are un tupeu de nedescris în continuate. Îi amintesc acestui individ mizerabil că și din cauza lui, pe străzile României de astăzi se află 21.049 de infractori eliberați înainte de termen până în luna septembrie.

Cu 3000 mai mulți decât în iunie. Mai concret:943 criminali, 110 pedofili, 634 violatori, 2.300 de tâlhari.1.877 au fost încarcerati din nou, fie pentru că au comis noi fapte grave, fie pentru că au fost condamnate în alte dosare.507 dintre infractorii eliberaţi au comis noi fapte violente: 47 de omoruri, 357 tâlharii, 47 de violuri”, a scris Rareș Bogdan.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.