Rareș Bogdan detonează nucleara cu o zi înaintea alegerilor! ” Scăpăm de PSD!” 1
Politic Ultima Ora

Rareș Bogdan detonează nucleara cu o zi înaintea alegerilor! ” Scăpăm de PSD!”

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, susține că PSD că, dacă ar fi vrut cu adevărat să mărească pensiile sau veniturile oamenilor, social-democrații puteau să o facă, că au fost șapte ani la guvernare.

„Noi suntem responsabili și s-a dovedit că suntem extrem de responsabili, și am făcut eforturi fantastice după cinci luni de criză, și am reușit să dăm 14%, care este cea mai mare creștere de pensie care a avut loc o dată, printr-o singură măsură, în 30 de ani.

Mai mare și ca cea dată tot de un guvern liberal, condus atunci de Tăriceanu, nu se transformase încă în liberal roșu și după care în socialist direct, în 2006. PSD nu e în stare să vină cu proiecte serioase și am văzut asta în toată țara, deja am fost în 15 județe.

Pur și simplu propun tot felul de chestiuni, fără să se uite în buget, fără să se uite pe echilibrul bugetar, iar aici eu le spun un singur lucru – dacă ar fi dorit să mărească pensiile oamenilor sau veniturile, puteau să o facă, că au fost șapte ani la guvernare.

Șapte ani au guvernat România singuri, fără să îi deranjeze nimeni. Noi n-am fost la guvernare.

De șapte ani de zile, ne-am uitat cum guvernează ei și am încercat să îi trimitem acasă, și am reușit în cele din urmă”, a spus eurodeputatul, marți seară, în direct pe B1 TV, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.