Rareș Bogdan anunță dezastru pentru oamenii PSD! ” Este Lege! S-a terminat!” 5
Politic Ultima Ora

Rareș Bogdan anunță dezastru pentru oamenii PSD! ” Este Lege! S-a terminat!”

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, îi anunță pe cei care sunt apți de muncă, dar stau cu mâna întinsă la primării pentru a primi ajutopare sociale, că acest lucru va mai fi posibil.

Rareș Bogdan, spune că, în scurt timp, legea va intra în vigoare, iar cei care pot munci, nu vor mai primi bani de la stat.

” E lege! Fără ajutoare sociale pentru cei care sunt apți de muncă, dar refuză!

De fiecare dată când un asistat social primește bani, deși este sănătos, în plină putere, dar refuză un loc de muncă, banii pentru asistența unui copil sau a unui pensionar se împuținează!

Ei bine, gata! În urmă cu ceva vreme am discutat cu Florin Roman, care e un om de dreapta real, adevarat, de când îl știu, despre inițierea unei legi mai restrictive, în vederea condiționării ajutoarelor sociale pentru cei care refuza locuri de munca.

Am avut încă de atunci toată încrederea că va cauta și că va găsi o soluție. Amendamentul lui, “Refuzi un loc de muncă, nu mai primești ajutor social”, a devenit literă de lege! M-au întrebat mulți români dacă se aplică.

Și asta deoarece trăim în România, unde structurile administrative sunt virusate de socialisti-comunistoizi pesediști care stimulează lenea, știm noi de ce…….

Sunt localități din Olt, spre exemplu, cu sute de asistați sociali care însă nu sunt dispuși deloc sa se angreneze in munca.

Ei bine, aplicarea amendamentului Roman a însemnat reducerea cu 30.000 a dosarelor fortate de ajutor social, într-un singur an.

Legea lui Florin Roman încurajează munca și descurajează lenea! Este un om tenace și ambițios, dar și un parlamentar eficient.

Votați-l pe Florin Roman și veți avea numai de câștigat! Și astfel, cu toții!”, spune Rareș Bogdan.

Florin Roman

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii