Marius Manole despre cei ce promovează recursului compensatoriu: „Ei nu se pun în pielea unei mame căreia i-a fost violat copilul”
Politic Social Ultima Ora

PSD a reușit: și actorii sunt acum împotriva lor!

Mai mulți actori din București pleacă într-un fel de turneu prin țară, în încercarea de a strânge cât mai multe semnături în campania deja cunoscută, „Fără penali în funcții publice”. Astfel, cinci dintre aceștia se vor întâlni pe 4 august cu piteștenii, între orele 10-18, în fața Teatrului Alexandru Davila din localitate.

Marius Manole, Diana Dumbravă, Mihai Călin, Istvan Teglas și Alex Bogdan sunt cei cinci actori care și-au propus să continue campania deja începută săptămâna trecută, campanie în care a fost atins numărul de semnături necesare în București. În momentul de față mai sunt câteva județe care nu au ajuns la un număr suficient de semnatari pentru ca această campanie să treacă într-o nouă etapă, astfel că actorii și-au propus să facă pasul următor și să meargă ei la strâns de „autografe”. Într-o postare publică pe paginile de socializare, ei anunță întâlnirea din Pitești de miercuri.

De altfel, imediat după încheierea campaniei din București, Marius Manole a declarat că este foarte surprins de numărul mic de tineri care au semnat petiția:

„Știți ce categorie de vârstă a semnat cel mai mult? Peste 60! Tinerii nu au vrut să semneze. Ăsta a fost șocul nostru, mare, al tuturor colegilor, că tinerii nu voiau să semneze. Tinerii – spunem între 20 și 35 de ani. N-au vrut să semneze! De frică, de… nu-i interesa, era obosit, vin de la serviciu, lăsați-mă și cu asta, haideți, c-o să schimbați voi România! Cei mai mulți veneau oameni în vârstă, care vedeau la televizor, aflau de la nepoți de pe Facebook și veneau și spuneau că ei vor să schimbe țara! N-ai crede! N-am crezut nici noi. Întrebați toți colegii. Toți au fost dezamăgiți de lucrul ăsta și după aia am primit și explicația de la alți prieteni, care ne-au spus: Discursul politic nu ajunge la cei de 20-25-30 de ani. Nu e pe limba lor. Faceți cumva să ajungeți la ei! Nu-i convingeți’, a povestit actorul Marius Manole la Digi 24.

Până acum, în campania „Fără penali în funcții publice’ s-au implicat peste 30 de actori, printre care Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Mihai Călin, Dragoș Stemate, Natalie Ester, Ilona Brezoianu, Tudor Chirilă, Mirela Oprișor, Marcela Motoc, Florentina Țilea sau Alex Conovaru.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.