Uluitor. Pe Dragnea l-au lăsat nervii de tot: L-a chemat în baie pe Alex Dima, realizator al emisiunii „Romania, te iubesc”
Politic Ultima Ora

PSD A FĂCUT EXPLOZIE! Scrisoare deschisă: 28 de baroni locali cer DEMISIA lui Liviu Dragnea

Partidul Social Democrat se afl într-o criză fără precedent.  28 de lideri județeni au semnat o scrisoare deschisă prin care îi vor cere demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD și din cea de președinte al Camerei Deputaților. Sunt chiar apropiații lui Dragnea, cei din sudul României!

Întreaga grupare din Sud s-a întors împotriva lui Liviu Dragnea și între semnatari sunt și oameni cu foarte mare greutate în partid. Sursele noastre arată că inclusiv greii Niculae Bădălău și Paul Stănescu au semnat scrisoarea prin care cer demisia lui Liviu Dragnea.

De menționat, că semnatarii scrisorii nu se raliază neapărat în spatele Gabrielei Firea, ci sunt pe cont propriu. Aceștia vor demisia lui Dragnea pentru modul în care a ajuns să conducă PSD și sunt deciși ca de această dată să meargă până la capăt, ne-au precizat sursele noastre.

Contestatarii lui Dragnea vor solicita convocarea unui Comitet Executiv cât mai rapid posibil, chiar dacă liderul PSD își dorește să amâne cât mai mult această ședință.

Este pentru prima oară când un număr atât de mare de grei ai PSD îi cer demisia lui Liviu Dragnea și se anunță un Comitet Executiv cum nu am mai avut la PSD foarte mulți ani.

Trebuie notat faptul că Liviu Dragnea nu poate fi demis de Comitetul Executiv ci doar de Congres. Însă, CEx-ul poate decide convocarea Congresului și dacă au majoritate, atunci Liviu Dragnea va fi demis.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.