Protest la Palatul Cotroceni. Zeci de oameni îi cer lui Iohannis demisia lui Bode
Protest la Palatul Cotroceni. Zeci de oameni îi cer lui Iohannis demisia lui Bode
Politic Ultima Ora

VIDEO. Azi 19.01.2023 avem PROTEST la Palatul Cotroceni. Zeci de oameni îi cer lui Iohannis demisia lui Bode

Un protest spontan are loc la Palatul Cotroceni, unde zeci de oameni, îi cer președintelui Klaus Iohannis să-l demită pe ministrul de interne Lucian Bode.

Câteva zeci de persoane s-au adunat, joi, în faţa Palatului Cotroceni, la un protest organizat de comunitatea Declic, pentru a-i cere preşedintelui Klaus Iohannis demiterea ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, pe care îl acuză de plagiat.

Cei prezenţi au afişat o pancartă pe care se putea citi „Bode a plagiat, trebuie revocat. Ce face Klaus Iohannis?” şi au cântat aşa-zisul ‘imn al plagiatorilor’, „Plagiamus igitur”.

„A trecut mai bine de o săptămână de când UBB Cluj a dovedit plagiatul lui Lucian Bode în teza lui de doctorat şi totuşi pare că proiectul de suflet al preşedintelui – ‘România educată’ – este, de fapt, ‘România Plagiată’.

De o săptămână este linişte la Cotroceni, deşi o ţară întreagă este cu ochii pe preşedinte şi aşteaptă să-şi ţină cuvântul şi să scoată din politică plagiatorii”, a declarat reprezentantul Declic, Denisa Soare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.