Alina Gorghiu preia justițția
Alina Gorghiu preia justițția
Politic Ultima Ora

Premieră în Parlament. Alina Gorghiu lansează petiția împotriva deputatului acuzat de sex cu minori. ”Aurel Bălășoiu trebuie să plece imediat din Parlamentul României!”

Președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu a lansat o petiție online, prin care cere plecarea de urgență a deputatului exclus diin PSD, Aurel Bălășoiu, după ce, acesta a ajuns să fie cercetat pentru sex cu minori și viol.

”Știrea despre fostul primar și actualul deputat PSD șochează. Nimeni nu își poate imagina că România are un parlamentar acuzat de viol și, totuși, așa stau lucrurile.

Vorbim de o infracțiune oribilă. Violul înseamnă dezumanizare.

Nu avem voie să tăcem. Și, cu toate acestea, e o tăcere prea mare, pe un subiect atât de grav, în spațiul public.

E nevoie de reacție fermă la cel mai înalt nivel!

Reacția mea nu are legătură cu politica, nici nu morala creștină, ci cu revolta față de unul dintre cele mai oribile lucruri pe care un om le poate face!

Premieră în Parlament. Alina Gorghiu lansează petiția împotriva deputatului acuzat de sex cu minori. ”Aurel Bălășoiu trebuie să plece imediat din Parlamentul României!” 7

Orice om are dreptul sa facă ce vrea în intimitate, inclusiv oamenii politici. Însă aici este o altă situație și nimeni nu are voie să tacă.

Premieră în Parlament. Alina Gorghiu lansează petiția împotriva deputatului acuzat de sex cu minori. ”Aurel Bălășoiu trebuie să plece imediat din Parlamentul României!” 8

Reacția celui acuzat de a cere concediu de odihnă este plină de cinism.

De aceea, am inițiat o petiție pentru ca fostul primar și actualul deputat PSD, Aurel Bălășoiu, să plece din Camera Deputaților!

Premieră în Parlament. Alina Gorghiu lansează petiția împotriva deputatului acuzat de sex cu minori. ”Aurel Bălășoiu trebuie să plece imediat din Parlamentul României!” 9

 

La asemenea acuzație, aștepți decizia procurorilor din afara Parlamentului, nu de pe băncile Parlamentului”, scrie Gorghiu.

Semnează și tu aici:

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.