Ponta spune că a reușit să afle parola pentru: ”Jos Dragnea!”
Politic Ultima Ora

PONTA aduce acuzații GRAVE la adresa liderului PSD: „A dat bani grași”

Fostul premier, Victor Ponta, lansează noi acuzații la adresa lui Liviu Dragnea. Ponta susține că Dragnea îi plătește sume considerabile lui Bogdan Chireac pentru a îl apăra în scandalul casei de protocol a Laurei Kovesi.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, acesta a dat un link la o declarație a lui Chireac și a notat: „Ca să o apere pe Kovesi de aceste noi dezvăluiri, „prietenul” Dragnea a vorbit imediat cu jurnaliștii pe care îi plătește el cel mai gras și i-a pus să vină cu o minciună: „Guvernul Ponta a dat Ordonanța de Urgență ca să primească Kovesi casa”, informează g4media.ro.

Pe lângă acestea, fostul premier a mai declarat: „de câte ori Kovesi are o problemă, Dragnea își pune oamenii din presă să distragă atenția cu o manipulare și să o „spele” – asta credeți că e obligația lui în baza Protocolului pe care l-a semnat în 2014 (n.red. – protocolul semnat de Dragnea ca ministru al Dezvoltării cu SRI)?”

Într-un răspuns la un comentariu, Ponta a scris: „adevărații mei adversari sunt Liviu Dragnea și ziariștii care iau bani de la el pentru a spune minciuni despre mine”.

Replica lui Ponta a venit pe fondul scandalului legat de repartizarea unei locuințe de serviciu pentru Laura Codruța Kovesi în mandatul acesteia de șef DNA. Jurnalista Sorina Matei a scris că fosta șefa DNA a beneficiat de o locuință de la RAAPPS, în ciuda faptului că avea o proprietate în București, în baza unei modificări făcute de Camera Deputaților la o OUG dată de guvernul Ponta în 2013.

Ca replică la informațiile făcute publice de jurnalistă, Bogdan Chireac a spus la Antena 3 că dezvăluirile „îl îngroapă pe Victor Ponta definitiv. Din momentul acesta, rezultă că dl Ponta i-a dat a doua casă lui Kovesi”.

A venit replica lui Ponta, care îl acuză pe Chireac că e plătit „gras” de Dragnea. De altfel, Chireac este extrem de apropiat de Liviu Dragnea, el fiind în ultimul an o adevărată cutie de rezonanță pentru mesajele liderului PSD.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.