Ponta, despre corupția instituționalizată: ”Acum se fură cu ordonanța de urgență, se fură cu hotărârea de guvern și se fură fără frică”
Politic Ultima Ora

Ponta a făcut anunțul! Pe cine vrea premier liderul Pro România

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că parlamentarii acestui grup nu vor vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă pentru că nu știu exact care va fi următorul Guvern propus de opoziție. Ponta a explicat că Pro România va merge la orice negocieri cu propunerea de premier Sorin Câmpeanu, însă aceasta nu este o condiție peste care nu se poate trece.

”Ideea nu este doar să dăm jos Guvernul. Nu poți să vi doar să vi, să spui că dai jos Guvernul, dar să nu spui ce pui în loc.

Ideea să dai jos Guvernul Dăncilă ca să pui un Guvern Orban nu este corectă din punct de vedere politic. Ar trebui să dăm jos acest guvern neperformant și să venim cu o coaliție de partide, o coaliție care să asigure o guvernare foarte bună în 2019, când România va prelua președinția Uniunii Europene.

Fac un apel la cei de la PNL, la cei de la USR să nu gândească în termeni politici. Trebuie să gândească pentru viitor, pentru România. Așa, și cei de la PSD gândesc tot politic și nimeni nu va vota picarea actualului Guvern.

Am decis ca în discuțiile cu celelalte forțe politice, noi, cei de la ProRomânia vom avea o propunere de premier și anume domnul Sorin Câmpeanu. Nu înseamnă că punem o condiție de nenegociabilă”, a declarat Victor Ponta, într-o conferință de presă.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.