Fostl ministru și soția răniți în accident
Fostl ministru și soția răniți în accident
Politic Ultima Ora

Playboy-ul PSD-ist s-a scos: Ilan Laufer pleacă în SUA

Fostul ministru pentru IMM-uri, Ilan Laufer, este noul reprezentant al Camerei de Comerț a Romaniei în Statele Unite al Americii (SUA). Fostul playboy al lumii mondene bucureștene și fostul membru al Guvernului Tudose s-a scos și pleacă la muncă în SUA.

Laufer susține, pe pagina sa de Facebook, că proiectul este o noutate pentru IMM-urile din România interesate să se extindă pe piața americană:

”Doresc să vă anunț pe această cale că, începând cu luna iulie a acestui an, voi asigura reprezentarea Camerei de Comerț și Industrie a României în Miami, Florida.

Totodată, țin să îi mulțumesc domnului președinte Daraban, atât pentru deschiderea și încrederea pe care mi le-a acordat în misiunea de reprezentare a CCIR la Miami, cât și pentru faptul că am reușit astfel să adăugăm încă un element care va contribui la consolidarea parteneriatului strategic între România și Statele Unite ale Americii.

Proiectul inițiat cu CCIR în SUA, la Miami, este o noutate pentru IMM-urile din România, interesate de extinderea pe piața americană și un pas important pentru implementarea #SmartStartUSA. Programul are drept principal obiectiv stabilirea de contacte directe între companiile și întreprinzătorii din țara noastră și SUA.

Să fie într-un ceas bun!

/SmartStartUSA/ SelectUSA/ ParteneriatStrategic/ RomaniaUSA/ Ilan Laufer/ RamanetiAproape”, a scris Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.

Playboy-ul PSD-ist s-a scos: Ilan Laufer pleacă în SUA 1

Programul Smart Start USA, care va începe efectiv în luna septembrie 2018, îşi propune să faciliteze accesul unui număr de 10.000 de companii mici şi mijlocii şi antreprenori, anual, pe piaţa nord-americană. Aceştia vor fi în măsură să îşi promoveze produsele şi serviciile, devenind investitori străini pentru economia americană şi, astfel, să contribuie la dezvoltarea schimburilor bilaterale şi la creşterea exporturilor româneşti.

Programul SmartStart USA este disponibil pentru companiile din sectorul IT&C, auto, imobiliare, infrastructură şi construcţii, turism, investiţii financiare, agricultură, producţie de mobilă, consultanţă, industria farmaceutică şi medicală.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.