Orban: Nu există nici un lider PSD care să fi atacat PNL precum Zamfir 1
orban zamfir
Politic Ultima Ora

Orban: Nu există nici un lider PSD care să fi atacat PNL precum Zamfir

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Braşov, că nu există niciun lider al PSD care să fi atacat formaţiunea liberală la fel de mult precum a făcut-o senatorul Daniel Zamfir, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a fost propusă excluderea sa din partid.

”Am formulat propunerea de excludere din partid. Motivele care au stat la baza acestei propuneri sunt: nerespectarea hotărârilor organismelor de conducere statutare ale partidului şi atacurile sistematice împotriva conducerii PNL, împotriva unor lideri ai PNL.Chiar făceam o monitorizare de presă pe ultimele patru luni. Nu există nici un lider al PSD care să-l egaleze pe Zamfir în atacurile împotriva PNL, împotriva leadership-ului partidului”, a afirmat Orban, potrivit Agerpres.

El a precizat că nu face cu plăcere acest lucru, dar este obligat să-l facă, întrucât PNL ar avea destui adversari.

”Ştiţi vorba aia: apără-mă doamne de prieteni că de duşmani am eu grijă. Sunt convins că reprezentarea PNL în Parlament va fi la fel de puternică şi de hotărâtă, chiar dacă se va lua această decizie. Vom compensa cu senatorii rămaşi”, a adăugat liderul liberal.

Senatorul PNL Daniel Zamfir a replicat și a declarat pentru News.ro că afirmaţiile lui Ludovic Orban sunt incorecte şi susţine că a avut doar poziţii contrare cu cele ale liderului PNL. Zamfir a spus că Orban a prezentat un sondaj care poziţionează formaţiunea între 27-31% în preferinteţe de vot, dar n-a prezentat niciun sondaj care să arate cât are el ca preşedinte al partidului în sondaje, iar asta ar putea arăta că este departe de a fi „o locomotivă a partidului”.

“E incoerct ce spune Ludovic Orban. Nu am atacat PNL, în schimb, am avut poziţii contrare cu cele ale preşedintelui, pentru că nu am cum să nu am poziţii contrare cu preşedintele partidului, atunci când spune neadevăruri (…) Asta îmi aduce aminte de Victor Ponta, care spunea aşa <<în calitate de prim-ministru am o părere, în calitate de deputat am altă părere>>. Aşa şi cu Ludovic Orban. În calitate de deputat care a votat cu şapte mâini legea dării în plată a spus una şi a susţinut că tărie ceva (…)”, a spus Daniel Zamfir.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.