Orban a pledat la Munchen pentru aderarea României la Spaţiul Schengen 1
Breaking News Economic Politic Social Ultima Ora

Orban a pledat la Munchen pentru aderarea României la Spaţiul Schengen

Ludovic Orban i-a transmis, sâmbătă, în cadrul Conferinţei de Securitate de la München, premierului Olandei, că România este pregătită să adere la Spaţiul Schengen, conform unui comunicat al Guvernului, transmis Agenției MEDIAFAX.

Ludovic Orban i-a spus premierului Olandei că România este pregătită să adere la Spaţiul Schengen, întâlnirea dintre cei doi omologi având loc la Conferinţa de Securitate de la München, arată sursa citată.

Ludovic Orban se află în aceste zile la Munchen, acolo unde are loc Conferinţa de Securitate. Prim-ministrul interimar, Ludovic Orban, s-a întalnit cu premierul Olandei, Mark Rutte, cu ocazia a 140 de ani de relaţii diplomatice dintre cele două state.

Orban a pledat pentru creşterea investiţiilor olandeze în România dar a pus accent şi pe finalizare procesului de aderare a României la spaţiul Schengen.

Premierul a spus că ţara noastră este pe deplin pregătită, menționează sursa citată.

(sursa: Mediafax)

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii