Lovitură pentru Răzvan Cuc. Riscă ani grei de Pușcărie. Fosta șefă a TAROM nu se lasă. Procurorii DNA au intrat pe fir
Lovitură pentru Răzvan Cuc. Riscă ani grei de Pușcărie. Fosta șefă a TAROM nu se lasă. Procurorii DNA au intrat pe fir
Ultima Ora Breaking News Economic Exclusiv Justiție Politic Social Știrea Zilei

Oficial. Răzvan Cuc nu scapă de Pușcărie. Anchetă de amploare în Parlament.VIDEO

Ministrul transporturilor Răzvan Cuc este acuzat că i-a cerut fostei șefe a TAROM, Mădălina Mezei să țină avioanele la sol în ziua când s-a votat Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, pentr ca parlamentarii opoziției să nu ajungă la Parlament.

În urma votului, ministrul Cuc și-a pierdut funcția odată cu tot Guvernul Dăncilă. Declarațiile fostei directoare de la TAROM i-a pus pe gânduri pe parlamentari care vor să afle adevărul despre incident, mai ales că ministrul interimar al transporturilor afirmă că Mezei minte.

Concret, luni, va fi depusă o cerere la Biroul Permanent al Camerei Deputaților de către liderul grupului PMP, Petru Movilă prin care cere înființarea unei Comisii de anchetă pentru a se afla adevărul în acest caz.

”Este revoltător ce s-a întâmplat la TAROM în ziua Moțiunii. Dacă doamna Mezei are dreptate, atunci, ministrul Cuc trebuie să răspundă penal.Voi cere luni înființarea unei Comisii de anchetă pentru a afla exact ce s-a întâmplat. Îi vom chema la audieri pe toți cei impliucați în acest caz. Sigur vom afla adevărul. Frica de demitere i-a făcut să ia asemenea măsuri”, a declarat pentru NewsTeam.ro, deputatul PMP Petru Movilă.

VIDEO

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sefa-tarom-zcuc-mi-a-cerut-sa-tin-mai-multe-avioane-la-sol-in-ziua-motiunii-de-cenzura-m-au-executat.html

Oficial. Răzvan Cuc nu scapă de Pușcărie. Anchetă de amploare în Parlament.VIDEO 3

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.