Forța Dreptei vrea să cucerească Ilfovul. Nume grele înscrise în partidul lui Orban. FOTO 7
Politic Ultima Ora

Forța Dreptei vrea să cucerească Ilfovul. Nume grele înscrise în partidul lui Orban. FOTO

”Forța Dreptei”, partidul condus de Ludovic Orban, și-a creat duminică filială  în orașul Otopeni, condus de către unul dintre cei mai longevivi primari liberali, Silviu Gheorghe.

Liderul ”Forța Dreptei”, Ionel Dancă, a cooptat duminică în rândurile sale două nume sonore ale orașului și numai. Este vorba despre fostul director operațional la Aeroportul Internațional, ”Henri Coandă”, Mihut Catalin Predoiu și pe Cristina Maria Dogaru, fosta jucătoare din echipa națională de handbal a României.

Forța Dreptei vrea să cucerească Ilfovul. Nume grele înscrise în partidul lui Orban. FOTO 8

”Om cu om, în fiecare oraș și localitate din țară, construim #ForțaDreptei! Ieri, am dat startul înscrierilor în Forța Dreptei – Otopeni, în una dintre cele mai importante localități din județul Ilfov.

Construim Forța Dreptei în Otopeni cu un grup de inițiativă foarte serios și frumos, coordonat de Mihut Catalin Predoiu, fost director operațional la Aeroportul Internațional din Otopeni, și cu Marius Dragomirescu, un vechi liberal cu experiență, alături de alți locuitori din Otopeni si oameni profesioniști extraordinari, cum e Cristina Maria Dogaru, fosta jucătoare din echipa națională de handbal a României.

Forța Dreptei vrea să cucerească Ilfovul. Nume grele înscrise în partidul lui Orban. FOTO 9

Suntem pe drumul cel bun în județul Ilfov, alături de oameni profesioniști și inimoși care au ales calea dreaptă din politica românească, Forța Dreptei, partidul liberalilor care își respectă cuvântul și nu acceptă trădarea alegătorilor, condus de Ludovic Orban.Împreună facem bine politica din România și construim o alternativă de dreapta adevărată pentru oamenii care nu și-au pierdut încrederea în noi!

Vă invit pe toți cei care nu ați renunțat la speranța într-o politică onestă și profesionistă pentru comunitățile noastre și pentru România să vă înscrieți alături de noi: http://forta-dreptei.ro/adeziune!

Forța Dreptei vrea să cucerească Ilfovul. Nume grele înscrise în partidul lui Orban. FOTO 10

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.