NU SE AȘTEPTA NIMENI! ȘOC: Noul ministrul al Transporturilor, vizat într-un DOSAR PENAL la Parchetul General 1
Politic Justiție Ultima Ora

NU SE AȘTEPTA NIMENI! ȘOC: Noul ministrul al Transporturilor, vizat într-un DOSAR PENAL la Parchetul General

Mircea Drăghici, omul propus de Viorica Dăncilă la Ministerul Transporturilor în locul lui Lucian Șova s-ar fi ales cu dosar penal la Parchetul General! Informația a fost confirmată de surse avizate apropiate anchetei. Acestea au declarat, pentru STIRIPESURSE.RO. că la Parchetul General ar exista exista un dosar penal în care este vizat este Mircea Drăghici, trezorierul PSD propus la Transporturi.

Procurorii s-ar fi autosesizat, după ce în presă au apărut informații potrivit cărora Drăghici ar fi folosit în scop personal banii PSD. Conform informațiilor, totul a plecat de la un articol de presă în care Drăghici era acuzat că ar fi cheltuit banii partidului pe bolizi de lux pe care îi folosește în scop personal, dar se vorbește și despre o sumă de aproape două milioane de lei. ”Peste 1,8 milioane de lei și trei Mercedesuri de aproape 200.000 de euro sunt beneficiile personale ale cuplului Mircea și Georgiana Drăghici din banii publici primiți de către PSD drept subvenție.”, se arată în articolul invocat.

STIRIPESURSE.RO a solicitat o confirmare oficială de la Parchetul General, dar, până la ora publicării acestui material, nu a fost primită.

După o ședință a CEX, Drăghici a anunțat că va da în judectă site-ul care a publicat informațiile pe care le consideră false, dacă nu retrage articolul. „Site-ul respectiv (newsweek.ro – n.r.), care cu multă largheţe mă supune atacurilor – atât pe mine, cât şi familia mea – astăzi este ultima zi notificată de a scoate aceste articole defăimătoare. În cazul în care până la această oră sau până la ora 24,00 nu se produc aceste lucruri pe care noi le-am cerut în notificare, sigur că voi acţiona în judecată şi veţi avea ocazia să vedeţi cât de defăimătoare şi neadevărate sunt aceste lucruri”, a declarat Mircea Drăghici.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.