PSD și PNL nu s-au decis pe cine să pună candidat la Primăria Capitalei
Gabriela Firea, anunță că PSD București o vrea la Primăria Capitalei
Politic Ultima Ora

Nicușor Dan, dă lovitura de grație familiei, Gabrielei Firea! Îl dă afară! Salariu fabulos la Primărie! FOTO

 Nicușor Dan a spus clar că-l va da afară imediat ce va prelua mandatul de primar, pe directorul Companiei Termoenergetica, David Burghiu.

„Sunt promovați oameni care, fie sunt oameni de încredere, fie sunt neamuri, fie sunt parteneri de afaceri, fie sunt copii de vecini, de neamuri, de parteneri de afaceri, scrie click.ro.

”Oamenii aceștia nu trebuie să fi dovedit ceva în viață, e de ajuns să fie la locul potrivit și la momentul potrivit și, deodată, se pomenesc că sunt băgați în vreo 3-4 companii municipale și câștigă dublu față de un om care a muncit toată viața și lucrează 10 ore pe zi într-o multinațională. Imediat ce Consiliul General va fi constituit noua majoritate va schimba componenţa Adunării Generale, deci ulterior a Consiliului de Administraţie  şi a directorului Termoenergetica”, a explicat Nicuşor Dan.

Este directorului Companiei Termoenergetica, fostul Radet, care se ocupă cu furnizarea apei calde și a căldurii din București. David Burghiu are un salariu de 6.000 de euro, dar mai câștigă și alți bani din funcții pe care le deține în instuții ale statului.

David Burghiu a fost numit în martie 2018 administrator special al Radet, după care, în 2019, a preluat conducerea Companiei Municipale Termoenergetica, la propunerea Gabrielei Firea, primarul Bucureștiului.

Nicușor Dan, dă lovitura de grație familiei, Gabrielei Firea! Îl dă afară! Salariu fabulos la Primărie! FOTO 3

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.