”Dacă Firea continuă shoppingul, falimentul este inevitabil. Primăria Capitalei recunoaște că a umflat bugetul cu 2 miliarde”
Politic Ultima Ora

Deputatul Nicușor Dan, atac dur la primarul Gabriela Firea

Nicușor Dan stă cu ochii pe primarul Gabriela Firea, ca pe butelie. Politicianul nu ratează nici un derapaj venit din partea edilului.

De pildă, în urmă cu doar câteva zile, Nicușor Dan s-a arătat deranjat de distribuția banilor din rectificarea bugetară a Primăriei Capitalei. Cea mai mare sumă se pare că a fost alocată unei… statui, fiind vorba de circa 23 de milioane de lei/

”Administrația Statuilor revine în forță și primește in plus 15 milioane de lei la rectificarea bugetului Capitalei, aflată pe ordinea de zi a ședinței de vineri a Consiliului General. Reamintim că această instituție a alocat cei mai mulți bani, circa 23 de milioane de lei, pentru monumentul Fântâna Dor. Aceasta e din păcate realitatea tristă a Bucureștiului condus de Gabriela Firea, în care nu se fac investiții pentru un transport în comun civilizat, pentru drumuri mai bune, pentru parcări sau pentru creșe, grădinițe și școli moderne. Banii bucureștenilor sunt cheltuiți pentru spectacole, pentru vouchere cu iz electoral și, desigur, pentru statui care nu aduc nicio schimbare în bine a vieții cetățenilor. Aceste cheltuieli arată prioritățile actualei administrații a Capitalei. 100% politică, zero interes pentru dezvoltare și modernizare.”, scrie Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii