Nicolae Robu îi dă avânt Alinei Gorghiu în cursa pentru europarlamemntare
Politic Ultima Ora

Nicolae Robu îi dă avânt Alinei Gorghiu în cursa pentru europarlamemntare

Alina Gorghiu a primit un sprijin puternic din partea județului Timiș pentru europarlamntare. Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat că Biroul Politic Judeţean (BPJ), întrunit joi seara, şi-a manifestat în unanimitate sprijinul pentru ca senatorul liberal de Timiş,  să obţină un loc eligibil pe listele partidului la alegerile europarlamentare din 2019, scrie Agerpres.

„Sper ca judeţul Timiş să aibă un europarlamentar, în persoana doamnei senator Alina Gorghiu. Sperăm să obţină un loc eligibil pe listele europarlamentarelor, întrucât considerăm că şi-a făcut datoria de senator, a fost foarte prezentă în zonă, a străbătut tot judeţul. Considerăm că merită o poziţie pe lista PNL şi îi oferim tot sprijinul”, a precizat, vineri, Nicolae Robu.

Liderul liberalilor timişeni a subliniat că Alina Gorghiu are şi sprijinul său total şi al BPJ, iar senatoarea poate face public în orice dezbateri publice, faptul că „are sprijinul total al filialei”.

Alina Gorghiu a candidat pe listele PNL Timiş la parlamentarele din 2016, din poziţia de preşedinte al partidului, în urma cărora a devenit senator.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii