Newsbucuresti.ro: PSD solicită o comisie de anchetă pentru datele privind pandemia 7
Politic Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: PSD solicită o comisie de anchetă pentru datele privind pandemia

PSD solicită ca săptămâna aceasta să fie convocat plenul reunit al Parlamentului pentru înfiinţarea comisiei de anchetă privind datele despre pandemia de COVID-19,scrie newsbucuresti.ro.

„Unul dintre subiectele discutate a fost aprobarea componenţei comisiei de anchetă pentru aflarea adevărului privind datele din pandemie. Cerem ca săptămâna aceasta plenul reunit să fie convocat, astfel încât această comisie să îşi poată începe activitatea.

De ce spunem acest lucru? Pentru că ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a anunţat că sunt peste 2.000 de morţi neînregistraţi. Din punct de vedere statistic, înseamnă peste 10% din numărul total al celor decedaţi, ceea ce este extrem de mult.

Nu poate fi vorba despre eroare umană în aceste condiţii”, a declarat luni, 10 mai, purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, după ședința Biroului Politic Național, scrie antena3.ro.

„Singurul motiv pentru care ei sunt interesaţi astăzi de bugetul Capitalei a fost acela de a pune mâna pe spitale. S-a văzut clar din perspectiva USR PLUS că aceasta este motivaţia. Trebuie să se afle adevărul, trebuie să ştim cât mai repede care au fost interesele din spatele măsluirii acestor cifre”, a mai spus Oprea.

Newsbucuresti.ro: PSD solicită o comisie de anchetă pentru datele privind pandemia 8

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii