Newsbucuresti.ro: Gabriela Firea, răspuns pentru Raluca Turcan: „Doamna e insensibilă la greutăţile semenilor. Cu Netflix aţi încercat?” 5
Politic Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: Gabriela Firea, răspuns pentru Raluca Turcan: „Doamna e insensibilă la greutăţile semenilor. Cu Netflix aţi încercat?”

Gabriela Firea, senator PSD, a răspuns acuzaţiilor lansate de ministrul Muncii, Raluca Turcan, într-o postare pe Facebook cu privire la veniturile bugetarilor,scrie newsbucuresti.ro.

Astfel, parlamentarul PSD spune că „doamna ministru e insensibilā la greutātilor semenilor” și că în loc să se ”concentreze asupra harababurii pe care a creat-o”, scrie în miez de noapte pe pagina de Facebook: ”Așadar, în loc să vă pierdeți vremea scriind despre mine pe FB, mai bine ați găsi soluții la problemele pe care tot dumneavoastră le-ați creat!”, i-a sugerat Gabriela Firea Ralucăi Turcan.

„Veniturile medicilor si profesorilor tot sunt în pericol, în ciuda rāspunsurilor vagi ale ministrului muncii! Oamenii vor avea de suferit în mod real dar doamna ministru e insensibilā la greutātilor semenilor. Deh, e durā! E de dreapta!

În loc să se concentreze asupra harababurii pe care au creat-o și continuă să o creeze în domeniul Muncii, doamne scrie în miez de noapte pe Facebook! Doamna Turcan, cu Netflix ati incercat?

Doamna ministru, faptul că ați promovat și susțineți un Memorandum care duce la scăderea veniturilor medicilor, profesorilor, pompierilor, polițiștilor etc.. nu e vina Gabrielei Firea!

Nici faptul că inițial l-ați negat!

Faptul că am făcut publice intențiile dumneavoastră, adică Memorandumul privind salarizarea, i-a determinat până și pe colegii dumneavoastră din Coaliție, de la USR, să declare public că nu îl susțin!

Așadar, în loc să vă pierdeți vremea scriind despre mine pe FB, mai bine ați găsi soluții la problemele pe care tot dumneavoastră le-ați creat!

Succes!”, a scris Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii