Gabriela Firea
Politic Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: Gabriela Firea, atac la coaliție: ”Românii fac foamea și mor prin spitale! Fără pițiponci la guvernare!”

Senatorul PSD Gabriela Firea lansează un nou atac la adresa celor din coaliția de guvernare, pe care îi acuză că nu se gândesc la problemele reale ale românilor și fac „circ, pentru că nici pâine nu e”, conform newsbucuresti.ro.

Vicepreședintele PSD a transmis un mesaj în care spune că „în timp ce băiețeii de la guvernare își dau cu trotinetele în cap, veniturile românilor scad, românii fac foamea și mor prin spitale”.

„Circ, pentru că nici pâine nu e! În timp ce băiețeii de la guvernare își dau cu trotinetele în cap, veniturile românilor scad de pe o zi pe alta, unii ajung în șomaj, alții lucrează cu jumătate de normă, altora li se micșorează salariile!

În vreme ce USR și PNL se amenință reciproc că își iau jucăriile și pleacă, în România nu mai găsești loc liber la analize gratuite, până în… iunie.

Ai bani, faci analizele contra cost, nu mai ai, te rogi să nu mori până când găsești loc la analize.

Doar ne-a spus Cîțu că Sănătatea nu e prioritate, iar Vlăduț Voiculescu a acceptat scăderea bugetului Sănătății, doar ca să obțină o funcție.

Acestea sunt problemele reale ale românilor, dragi politicieni de la PNL și USR, nu faptul că vă dați voi cu poșetele în cap, ca fetele, sau că vă puneți iubitele să vă apere pe Facebook, insinuând că ați fi Mesia!

Iar în timp ce voi faceți asta cu burta plină, românii fac foamea și mor prin spitale!

Fără pițiponci la guvernare!”, scrie Gabriela Firea, miercuri, pe Facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii