Newsbucuresti.ro: Deputatul PSD de Ilfov Daniel Ghiță este noul președinte interimar al PSD Bragadiru 1
Politic Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: Deputatul PSD de Ilfov Daniel Ghiță este noul președinte interimar al PSD Bragadiru

Fostul luptător K1, actual deputat PSD Ilfov, Daniel Ghiță, a preluat conducerea interimară a PSD Bragadiru și este decis să reorganizeze rapid organizația, în vederea alegerilor locale care vor avea loc în scurt timp, scrie newsbucuresti.ro.

“PSD este singurul partid care a demonstrat că este alături de oameni. Și singurul partid care nu a acceptat dezvoltarea inegală a comunităților, în funcție de locul unde sunt și forma de organizare. Oamenii trebuie să trăiască bine indiferent dacă locuiesc în urban, în orașe mari sau mici, sau în zona rurală.

Atunci când PSD s-a aflat la guvernare salariile medicilor și profesorilor au crescut, la fel și alocațiile copiilor sau pensiile seniorilor, s-au dat facilități pentru agricultori și s-a îmbunătățit viața comunităților locale prin alocarea de sume importante pentru investiții necesare dezvoltarii, indiferent de culoarea politică a primarilor. Acestea sunt fapte concrete, de care oamenii știu, nu vorbe aruncate în campanie care rămân doar promisiuni.

Bragadiru este un oraș tânăr și activ, care se dezvoltă pe zi ce trece, beneficiind, ca și restul localităților ilfovene de imediata apropiere a Bucureștiului, este practic o prelungire a sectorului 6. Sunt sigur că voi forma aici o organizație puternică a PSD, pentru că am încredere că oamenii simt și văd diferența dintre politica celor de dreapta aflați acum la putere și politica noastră de stânga, îndreptată către oameni și nevoile lor.“, a precizat printr-un comunicat de presă, deputatul Daniel Ghiță.

Locuitorii din orașul ilfovean Bragadiru vor fi chemați la urne la 27 iunie, pentru alegerea primarului localității.

Vasile Cimpoieru, primarul PNL ales la scrutinul din anul trecut și cel care a condus localitatea timp de mai multe mandate a fost condamnat definitiv la 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru instigare la fals material în înscrisuri oficiale şi complicitate la fals intelectual în legătură cu emiterea unor autorizaţii de construire.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.