Newsbucuresti.ro: Dan Barna: Aveţi încredere în Clotilde Armand, face curăţenie. Pesediștii vor înapoi la butoane 1
Politic Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: Dan Barna: Aveţi încredere în Clotilde Armand, face curăţenie. Pesediștii vor înapoi la butoane

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a anunţat, miercuri, că partidul pe care îl conduce o sprijină pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, în „lupta grea” purtată de aceasta cu PSD, „care vrea înapoi la butoane şi la bani”, şi face apel la cetăţeni să aibă răbdare, întrucât lupta este una „de durată”,scrie newsbucuresti.ro.

Dan Barna a precizat că vede pe lista de semnături la referendumul pentru demiterea primarului Sectorului 1 nume ale unor persoane care nici măcar nu locuiesc în sector, cum ar fi Gabriela Firea.

„Tot văd în ultima perioadă postări despre referendumul din Sectorul 1. Gabriela Firea nici nu stă în Bucureşti, dar este prima pe lista de semnături. Victor Ponta s-a grăbit şi el să susţină deşi stă în alt sector. Din păcate, PSD nu strânge semnături pentru a avea un sector mai curat sau pentru a opri risipa din banii cetăţenilor. PSD strânge semnături pentru că vrea înapoi la butoane şi la bani”, a scris Dan Barna, miercuri pe Facebook.

”Clotilde Armand a închis robinetul de bani şi diamante pentru firmele de casă şi televiziunile pesediştilor”

Accesta a adăugat că edilul Clotilde Armand duce o luptă grea cu PSD care vrea înapoi la butoane, însă ea are tot sprijinul USR PLUS.

„De când a ajuns la primărie, Clotilde Armand a închis robinetul de bani şi diamante pentru firmele de casă şi televiziunile pesediştilor, nu mai merge cu şpaga pentru a obţine autorizaţii de construcţie în zone protejate, nu se mai defrişează pădurea Băneasa şi parcul Herăstrău pentru firmele cu interese imobiliare, au fost demişi şefii Administraţiei Domeniului Public Sector 1 şi Direcţiei de Investiţii din Primărie care în loc să apere interesele publice făceau afaceri profitabile.

Clotilde Armand duce o luptă grea cu pesediştii care vor înapoi la butoane, dar are tot sprijinul USR PLUS. E o luptă de durată şi de aceea fac un apel la răbdare în rândul cetăţenilor care locuiesc în Sectorul 1. Aveţi încredere în Clotilde! Face curăţenie! Această curăţenie îi sperie tare pe unii”, a completat liderul USR PLUS.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.