Miting de proporții, astăzi, în Piața Victoriei: ”Pentru Alexandra. Împotriva unui stat nepăsător” 1
Politic Justiție Social Ultima Ora

Miting de proporții, astăzi, în Piața Victoriei: ”Pentru Alexandra. Împotriva unui stat nepăsător”

Românii ies în stradă în semn de omagiu față de victimele din Caracal. Sunt anunțate proteste de amploare împotriva autorităţilor. Oamenii sunt revoltaţi. 

Mitingul de protest este intitulat „Pentru Alexandra. Împotriva unui stat nepăsător” este anunțat pentru sâmbătă seara în Piața Victoriei din Capitală, de la ora 19.00.

Iată anunţul postat pe Facebook:

„Azi ieșim pentru Alexandra. Copilul ucis la Caracal din cauza statului român. Azi ieșim împotriva indiferenței celor de la putere. A incompetenței lor, a lipsei de empatie.Azi ieșim să le spunem că ne-am săturat de ei.Că nu îi mai suportăm. Că îi urâm pentru că ne omoară zi de zi. Și, cel mai grav, ne omoară copiiI. Ei ne omoară pe noi! Prin indiferența, prin neprofesionalismul, prin nepăsarea lor .Prin TICĂLOȘIA lor! Azi ieșim pentru Alexandra! Și pentru toate victimele nepăsării statului. Pentru sângele pe care îl au pe mâini. De la 19:00 în Piața Victoriei.Aduceți câte o floare și o candelă dacă puteți.La oră 20:00 plecăm în marș spre Ministerul de Interne pentru a aprinde candelă acolo. Pentru Alexandra. Pentru sufletul ei și al celorlalți copii uciși de un stat indiferent la suferință, preocupat doar de propria îmbuibare. ”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii