TELDRUM
Politic

Miscare SURPRIZĂ in dosarul TELDRUM. Avocatul lui Dragnea a facut anunțul

Avocata lui Liviu Dragnea în Dosarul Tel Drum, Maria Vasii, a explicat că există în acest dosar un personaj politic, fost membru în Guvern, care prin declarațiile sale se autodenunță. Vasii anunță că jurnaliștii și opinia publică vor avea acces la dosar ”cât de curând”. La un dosar accesul devine public în momentul în care acesta este trimis în judecată, ceea ce înseamnă că în curând Dosarul Tel Drum va fi trimis de procurorii DNA către judecători.

”Am citit declarația din dosar a unui politician, fost membru în Guvern în care acesta cu fiecare cuvânt pe care îl spune, practic, se autodenunță și îl dezincriminează pe domnul Liviu Dragnea. Nu pot să îmi dau seama de ce procurorul de caz nu a luat în seamă acest autodenunț. Poate era prea interesat de o anumită persoană, persoana domnului Dragnea”, a declarat Maria Vasii, la Antena 3.

Maria Vasii susține că există în dosar documente care îl dezincriminează pe Liviu Dragnea, dar dă asigurări că le vom vedea cât de curând pe toate.

”Am primit pentru prima dată copii ale dosarelor (…) Le veți vedea și dumneavoastră, jurnaliștii, cât de curând.

Înscrisurile de la dosar înlătură orice vinovăție a domnului Dragnea. Veți constata, dumneavoastră, jurnaliștii, când veți studia acest dosar”, a mai spus Vasii.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.