Ministrul Tudorel Toader își însoară unul dintre fii. Nuntă mare la Iași. Cine este mireasa
Politic Social Ultima Ora

Ministrul Tudorel Toader își însoară unul dintre fii. Nuntă mare la Iași. Cine este mireasa

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, e socru mare, pentru că unul din fii săi se însoară. Fiul cel mare, Alexandru Ionuţ Toader, se va căsători la sfârșitul acestei săptămâni cu tânăra Bianca Tiron. Informația este oficială și apare în declarațiile de căsătorie publicate de Direcția Locală de Evidență a Parsoanelor Iași. Este un moment extrem de fericit pentru Tudorel Toader, care în urmă cu câteva luni a trecut prin clipe dramatice. Fiul său cel mic a făcut un grav accident de mașină, aflându-se în automobil alături de iubita lui.

Fiul cel mare al lui Tudorel Toader se căsătorește civil cu iubita lui Bianca Tiron, arată evidențele DLEP Iași. Acordul căsătoriei care va fi oficiată în câteva zile a fost publicată pe site-ul instituției, pe 31 august. ‘Cei care vor să se căsătorească vor face personal declaraţia de căsătorie, potrivit legii, la primăria unde urmează a se încheia căsătoria. În cazurile prevăzute de lege, declaraţia de căsătorie se poate face şi în afara sediului primăriei’, potrivit Codului Civil.

Naşi de cununie pentru Alexandru (30 de ani) și Bianca(28 de ani) le vor fi un dezvoltator imobiliar și un notar public, respectiv soții Cristian și Cosmina Berariu, arată ziaruldeiasi.ro. Petrecerea celor doi tineri va avea loc în luna octombrie la un restaurant din Iaşi, arată sursa citată. Potrivit contului de Facebook, Bianca Tiron este medic stomatolog în Iași.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.