Angajații firmelor ar putea fi recompensați cu tichete și carduri de cultură
Politic

Milioane de români vor fi fericiți. Legea care le dă facilitati.

Angajații au un nou motiv de bucurie. Un proiect de lege adoptat tacit în Senat, le va permite să primească mai multe facilități anul viitor.

Legea depusă de aleșii de la UDMR vrea să  includă într-un singur ”pachet” toate tichetele de valoare pe care angajatorii pot să le acorde propriilor salariați.

Astfel, angajații ar putea primi, pe lângă tichetele de masă, cadou, de creșă și voucherele de vacanță, ce există și în prezent, și tichete pentru sport și tichete culturale.

Noile tichetele vor putea fi folosite pentru centrele de fitness sau pentru echipamente, dar și pentru concerte cumpărarea de cărți, muzică și filme.

Tichetele pentru sport vor putea fi acordate pentru menținerea și refacerea capacității de muncă şi vor avea o valoare lunară de maximum 300 de lei, iar cele tichetele culturale, vor avea o valoare lunară de maximum 150 de lei.

Legea va merge la votul deputaților,cei care au ultimul cuvânt. Dacă și aceștia vor fi de acord urmează doar ca președintele Iohannis să o promulge sau nu.

Citeste si: Casa Regală a luat DECIZIA. Ce se va întâmpla cu fostul Principe Nicolae.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.