Marcel Ciolacu, mesaj înainte de întâlnirea lui Cioloș cu PNL și UDMR! ”Doar PSD poate scoate țara din criză!” 3
Exclusiv Politic Ultima Ora

Marcel Ciolacu, mesaj înainte de întâlnirea lui Cioloș cu PNL și UDMR! ”Doar PSD poate scoate țara din criză!”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că actuala coaliție de dreapta, nu poate scoate țara din criză și că, România riscă să se întoarcă la perioada Convenției Democrate, când, mai multe partide se certau doar pentru putere.

Mai mult, Ciolacu spune că președintele Iohannis este un fel de Emil Constantinescu, care se joacă la Cotroceni, cu Guvernul

”Dreapta întoarce România în anii 1996-2000: o altă Convenție Democrată, cu PNL și USR, se ceartă pe putere, în vreme ce țara se scufundă în criză!

Avem cea mai mare inflație din ultimii 10 ani. Școlile și spitalele nu au bani să plătească utilitățile.

O treime din micile companii sunt în insolvență sau au închis definitiv afacerile. Iar sistemul sanitar este îngenuncheat de pandemie.

La Cotroceni, un alt Emil Constantinescu – mult mai depășit de situație – se joacă de-a Ciorbea și Radu Vasile cu Guvernul.

Și, la fel ca atunci, indiferent ce combinații ar face, ajungem la același rezultat: doar PSD este capabil să scoată țara din cea mai grea situație socio-economică din ultimii 20 de ani!”, a scris Ciolacu pe facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii