Marcel Ciolacu atac pe față la Klaus Iohannis. ”Nu mă duc la Guvern să fac numiri sau să încurc lucrurile!” 1
Politic Ultima Ora

Marcel Ciolacu atac pe față la Klaus Iohannis. ”Nu mă duc la Guvern să fac numiri sau să încurc lucrurile!”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care-l acuză că se bagă în treburile Guvernului și că numește după bunul plac miniștri.

Ciolacu spune că are o relație instituțională bună cu premierul Nicolae Ciucă, dar el nu se bagă în actul de guvernare.

”Avem  o relaţie instituţională foarte bună, ne punctăm pe lucrurile esenţiale, eu nu mă bag în actul de guvernare.

Eu nu sunt preşedintele PSD care mă duc la Guvern să fac numiri sau să încurc lucrurile.

Comunic cu miniştrii PSD, am vorbit cu domnul Stănescu, stăm de două zile la sediu, am vorbit cu fiecare ministru, pentru că trebuie să ne pregătim şedinţa de coaliţie, să ştim cu ce mergem şi abordăm problemele în coaliţie”, a spus Ciolacu, duminică, la Antena 3.

În ceea ce priveşte criticile pe care i le-a adus preşedintele PNL, liderul social-democraţilor a arătat că Florin Cîţu ar trebui să înţeleagă că nu a creat o majoritate cu USR.

”Nu cred că mai aşteaptă românii de la noi să ne criticăm, să ne potenţăm la televizor. Eu am evitat total. Cred că aşteptările românilor de la noi sunt cu totul altele în acest moment şi ar trebui şi Florin Cîţu, preşedintele Senatului, să înţeleagă că nu a creat o majoritate împreună cu USR. A creat-o împreună cu PSD în acest moment şi avem cu totul alte abordări”, a menţionat Marcel Ciolacu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.