Marcel Ciolacu amenințat de fostul său subaltern! ” Știu că-ți tremură nădragii! Te agiți inutil”FOTO 3
Exclusiv Politic Ultima Ora

Marcel Ciolacu amenințat de fostul său subaltern! ” Știu că-ți tremură nădragii! Te agiți inutil”FOTO

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, îi transmite, liderului, Marcel Ciolacu, că, el, va fi ultimul din partidul pe care-l conduce care va afla dacă Liviu Dragnea își va face partid.

Mai mult, Ștefănescu îl acuză pe Ciolacu de trădare și faptul că ar fi ofițer acoperit al unor servicii secrete.

”Mesaj pentru Marcel!

În poza de mai jos sunt doi patrioți, foști șefi ai tāi!

Primului i-ai jurat credință veșnica și inima ta pe tavā! Îți aduci aminte, nu-i așa? Al doilea te-a pus șef la Buzău, exact când aproape te goniserā din județ!

Prin urmare, nu-ți permitem sā zici gogomānii despre noi, fārā sā primesti și replica!

Știu că-ți tremura și nădragii la gândul ca am putea crea un partid al romanilor! Nepenetrat de academisti SRI ca tine și ca alții din conducerea noului PSD.

Știu ca ești o biatā marioneta și mimezi opoziția, luând in derâdere milioane de votanți. Știu și oamenii, știu membrii simpli de partid, știe toatā lumea!

Te agiți inutil de când a fost eliberat Liviu Dragnea, promiți in stânga și-n dreapta funcții, azi i-ai promovat pe cei care te-ar mânca de viu, juri credință altora din pāduri și crezi cā vei scāpa.

Eu cred cā tot soarta lui Zgonea o vei avea, dar e doar o părere personalā. Și in final atât: chiar dacā am face, tu și șefii tāi veți afla ultimii! Și da, atunci s-ar încolona toți Patrioții din partid, și nu numai, toți cei vânați și hărțuiți ani de-a rândul, toți cei care cred in dreptate pana la capāt!

Toți cei despre care stăpânii tāi ți-au poruncit sā nu vorbești! Pentru cā ești doar un mic trădător, dintre mulți alții, de care poporul s-a cam sāturat! Punct”, a scris Codrin Ștefănescu.

Marcel Ciolacu amenințat de fostul său subaltern! ” Știu că-ți tremură nădragii! Te agiți inutil”FOTO 4

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.