Maia Sandu, președintele Republicii Moldova! 5
Exclusiv Politic Ultima Ora

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova!

Rezultate exit poll in Republica Moldova. Maia Sandu a obtinut 54,8%. Presedintele in functie, Igor Dodon, a obtinut 45,2%.

Liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) Maia Sandu este câştigătoarea alegerilor prezidenţiale de duminică, din Republica Moldova, la nivel naţional fiind cu peste 15 procente în faţa contracandidatului său, preşedintele în funcţie Igor Dodon, iar în diaspora având cu mai mult de 85 de procente în faţa acestuia, conform rezultatelor preliminare.

În Republica Moldova, după prelucrarea a 99,86% din procesele verbale, Maia Sandu are 57,63% din voturi, iar Igor Dodon – 42,37 %.

În Chişinău, unde prelucrarea proceselor verbale s-a încheiat, câştigătoare este tot Maia Sandu, cu 59.70% din voturi, faţă de 40,30% ale lui Dodon.

Diaspora a votat masiv cu Maia Sandu, aceasta având până în prezent un scor de 92,86 %, pentru Igor Dodon votând 7,14 %.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii