Maia Sandu, îi dă o lovitură cruntă lui Putin
Maia Sandu, îi dă o lovitură cruntă lui Putin
Exclusiv Externe Politic Ultima Ora

BOMBĂ. Maia Sandu, amenințată cu dosar penal de Rusia. Președinta Modovei a spus că Putin va fi arestat. FOTO

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, amenințată cu dosar penal de oamenii de la Kremlin, după ce a zis că Vladimir Putin va fi arestat dacă ajunge în țara de peste Prut.

Un oficial din cadrul Comitetul Internațional al Consiliului Federatiei din Rusia afirmă că Moscova are motive să inițieze un dosar penal pe numele Maiei Sandu, anunță radiochisinau.md.

„Comisia de Investigație a Federației Ruse are toate motivele să inițieze un dosar penal împotriva Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, pe baza faptului că a amenințat cu arestarea liderului rus Vladimir Putin și să o declare persoană căutată internațional”, a spus Vladimir Djabarov, vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri internaționale a Consiliului Federației.

Vladimir Djabarov este reprezentant al organului legislativ (reprezentativ) al puterii de stat al Regiunii Autonome Evreiești.

Vladimir Djabarov, vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri internaționale a Consiliului Federației
Vladimir Djabarov, vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri internaționale a Consiliului Federației

Precizăm că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat în cadrul unui interviu acordat la Chișinău jurnaliștilor străini că dacă Vladimir Putin ar veni în R. Moldova ar fi arestat.

„Republica Moldova este semnatar al acordului Curții Penale, iar Moldova va respecta decizia Curții”, a precizat Maia Sandu, care a răspuns că în acest context, dacă președintele Rusiei ar veni în R. Moldova ar fi arestat.

Citeste si: https://newsteam.ro/politica/maia-sandu-arunca-bomba

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.