LUDOVIC ORBAN SPUNE CĂ ESTE LA 65 DE VOTURI DISTANȚĂ DE DEMITEREA GUVERNULUI DĂNCILĂ
Politic Ultima Ora

LUDOVIC ORBAN SPUNE CĂ ESTE LA 65 DE VOTURI DISTANȚĂ DE DEMITEREA GUVERNULUI DĂNCILĂ

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că mai sunt necesare 65 de voturi pentru a obține numprul necesar dărâmării Guvernului, de 233 de voturi.

Liderul liberal spune că dacă UDMR şi ALDE ar vota moțiunea, atunci Guvernul Dăncilă va cădea, iar în două zile ar fi o nouă majoritate în Parlament.

”Mai avem nevoie de 65 de voturi (…) Parlamentarii care sunt independenți astăzi și care îl urmează pe Victor Ponta sunt alături de noi și susțin această moțiune de cenzură. Important e să-ți vină din celelalte grupuri: din grupul PSD, din grupul ALDE, de la UDMR, de la minorități. Ecuația momentul e clară și simplă în momentul de față, oricine poate să o înțeleagă: dacă UDMR sau ALDE se dislocă de lângă actuala putere și votează moțiunea de cenzură, Guvernul Dăncilă este căzut, vă dau scris. În două zile se construiește o majoritate imediată”, a declarat Orban într-o emisiune la Digi24.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii