Orban prezintă obiectivele PNL. ”Ridicarea MCV, aderarea la Schengen”
Se clarifică apele în Guvern. Ludovic Orban a mai câștigat un om
Ultima Ora Politic

Ludovic Orban, după victoria din Parlament. ”Mulțumesc Președintelui”

”Astăzi Parlamentul României a demis guvernul PSD, care și-a bătut joc de România așa cum nu și-a bătut joc nimeni în ultimii 30 de ani. Mulțumesc președintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moțiuni. Mulțumesc colegilor mei care au fost prezenți toți și au votat, a declarat Ludovic Orban conform g4media.ro

Mulțumesc partenerilor politici care au stat până la sfârșit rezistând la cele mai ticăloase și mizerabile oferte, de către o putere disperată care nu a făcut altceva decât să servească infractorii. Nu ne bucurăm azi, guvernarea României e un lucru mult prea grav.

Se încheie o perioadă de distrugere, de ură și de divizare începe o perioadă de contrucție, în care guvernul va fi readus în serviciul cetățeanului. Mâine, la ora 9, am convocat Biroul Politic Național al PNL pentru a stabili strategia, echipa care va reprezenta partidul în cadrul consultărilor de la Cotroceni și mandatul cu care ne vom duce la președintele României.

Salut și respect pe toți parlamentarii care au avut tăria să reziste tentațiilor și amenințărilor la care au fost supuși și au votat în favoarea moțiunii. Există o speranță, țin să-i felicit și să le transmit respectul meu parlamentarilor indiferent de culoarea politică și că în sfârșit am oprit PSD să facă rău României.”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.