Ludovic Orban cere PSD sa se despartă de Șerban Nicolae 1
Ludovic Orban
Politic

Ludovic Orban cere PSD sa se despartă de Șerban Nicolae

Ludovic Orban a solicitat conducerii PSD excluderea lui Șerban Nicolae

Președintele PNL cere Ludovic Orban a cerut in mod public exluderea lui Șerban Nicolae din partidul social-democrat din cauza atitudinii sale lispite de bun simț.

”Știți foarte bine că am solicitat conducerii PSD excluderea lui Șerban Nicolae din partid. Nu poate fi acceptat acest mod grobian, nu numai în Parlamentul României, dar nici în societatea românească nu se poate să existe astfel de atitutidini mârlănești, mitocănești și astfel de exprimări profund jignitoare. În cazul în care PSD nu se desparte de Șerban Nicolae, înseamnă că își asumă public cele spuse de el, înseamnă că acest partid se desparte de tot ce ceea ce înseamnă bun simț, educație, cei șapte ani de acasă.

În ceea ce ne privește pe noi, niciun reprezentant al PNL nu va mai participa la nicio dezbatere publică și la nicio emisiune la care va participa acest individ. De asemenea, la Senat, grupul PNL va solicita sancționarea lui în conformitate cu regulamentul Camerei și cu dispozițiile regulamentare”, a declarat Ludovic Orban.

Citeste si: Lider PNL trimis în judecată. Vezi de ce este acuzat

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.