Ludovic Orban atacat de societatea civilă! Liderul PNL, somat să intervină de urgență! 3
Politic Ultima Ora

Ludovic Orban atacat de societatea civilă! Liderul PNL, somat să intervină de urgență!

Trei organizaţii civice ieşene îi cer liderului PNL Ludovic Orban retragerea sprijinului politic pentru Mihai Chirica şi Costel Alexe, decizie care ar deschide calea unor alegeri anticipate la Iaşi, atât pentru Primărie, cât şi la Consiliul Judeţean.

„În urma inculpării, nici preşedintele CJ Iaşi şi nici primarul municipiului Iaşi nu mai pot fi consideraţi parteneri credibili în niciun tip de negociere politică locală, regională, naţională sau internaţională, pe termen scurt, mediu, sau lung, situaţie ce generează prejudicii consistente comunităţii ieşene, în ansamblul acesteia.

Imaginea publică a celor doi este iremediabil afectată, consecinţă a acestor dosare penale recente, dar şi urmare a unei sume de acţiuni politice şi administrative personale, cu un amplu ecou negativ în opinia publică”, se arată în apelul asociaţiilor civice ieşene.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii