Lovitura PNL pentru PSD. Emil Boc intervine în forță 1
Politic Ultima Ora

Lovitura PNL pentru PSD. Emil Boc intervine în forță

Colegiul Director Județean al PNL Cluj a validat, vineri, candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din vara acestui an.

Președintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că experiența lui Emil Boc este apreciată și la nivel european.

„Am validat 28 de candidaturi la funcția de primar, printre care și a celor de orașe și municipii din județul Cluj. Astfel, la Cluj-Napoca a fost validată candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar și nu am nicio emoție în privința sa, deoarece faptele sale vorbesc.

Sunt convins că Emil Boc va fi confirmat de clujeni în funcția de primar după alegerile locale, în condițiile în care experiența domniei sale este apreciată și la nivel european, dovadă stând intervențiile sale de la PE, la nivelul Comitetului Regiunilor.

De asemenea, nu am nicio emoție în ceea ce privește viitorul Consiliu Local al municipiului Cluj-Napoca”, a spus Buda.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii