Lovitură cruntă pentru Dragnea! Fostul șef al PSD nu se aștepta la așa ceva! ”Am reușit! Am spălat rușinea!” 5
Politic Ultima Ora

Lovitură cruntă pentru Dragnea! Fostul șef al PSD nu se aștepta la așa ceva! ”Am reușit! Am spălat rușinea!”

Consilierii județeni au decis retragerea titlului onorific de „Ambasador al turismului maramureșean” acordat lui Liviu Dragnea, au informat, într-o postare publică, reprezentanții Biroului de presă al Consiliului Județean (CJ) Maramureș.

Hotărârea, în ceea ce-l privește pe Dragnea, a fost luată în cadrul ședinței ordinare a CJ Maramureș la propunerea liderului grupului PMP, Romeo Dobocan, care a solicitat includerea pe ordinea de zi a primei ședințe, la „Diverse”, a unei declarații.

Având în vedere că ședința s-a desfășurat în sistem videoconferință, Romeo Dobocan a solicitat că documentul să fie citit în plen și să fie supus la vot de către consilierii județeni.

”Imaginea Maramureșului a fost curățată de pata pe care o purta de 3 ani și jumătate. Liviu Dragnea NU mai este de azi ambasadorul turismului maramureșean.

Plenul consiliului județean și-a asumat declarația de denunțare a acestui titlu, depusă de grupul de consilieri județeni ai PMP.

Este un gest moral reparator pe care ni l-am asumat din #respectpentruMaramureș și #respectpentruvalorile pe care le împărtășesc oamenii acestor locuri.

Nimic din ce a reprezentat Liviu Dragnea nu poate fi asociat cu simbolurile ținutului in care au trăit dacii liberi.

Lovitură cruntă pentru Dragnea! Fostul șef al PSD nu se aștepta la așa ceva! ”Am reușit! Am spălat rușinea!” 6

Am cerut executivului județean, în calitate de lider al grupului PMP din CJ și inițiator al demersului, ca declarația de retragere a titlului de „ambasador al turismului maramureșean” lui Liviu Dragnea să fie postată pe siteul oficial al Consiliului Județean”, scrie Dobocan pe facebook.

Lovitură cruntă pentru Dragnea! Fostul șef al PSD nu se aștepta la așa ceva! ”Am reușit! Am spălat rușinea!” 7

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.