PSD ne ia banii din buzunar pentru că poate. Inventează datorii
Politic Ultima Ora

Dragnea anunță că sute de mii de PSD-iști vor inunda Bucureștiul împotriva „teroarei”

Liviu Dragnea a făcut declarații după ședința PSD. El a anunțat că mitingul va avea loc pe 9 iunie, la ora 20.00 și a anunțat motivele pentru care social-democrații ies în stradă. Liderul PSD spune că la acest miting vor veni mai multe sute de mii de mebrii și simpatizanți ai partidului de guvernământ.

„Facem acest miting pentru a arăta că suntem deciși să mergem până la capăt, să arătăm că în România drepturile fundamentale sunt respectate. Îi așteptăm pe toți ei care doresc să trăiască într-o țară liberă, într-o țară în care, din cauza propagandei toxice, se pune problema ca  o instituție să influențeze ocult decizii importante, să permită intruziuni în viața privată, să permită ca zeci, sute, mii de destine să fie distruse având în vedere interese care nu tot timpul sunt numai din interior”. Întrebat care e acea instutuție, el a spus : Vă spun la miting.

„Nu vom fi de acord ca cineva, indiferent cine va fi acela, să se plaseze deasupra Curții Constituționale. Am văzut multe prostii fătă margini în spațiu public. Cum ar fi ideea năstrușnică a dlui Cioloș să se organizeze un referendum. Ce mi se pare foarte grav e că de aici poți să tragi concluzia că acești oameni au o atitudine ca și cum susțin ideea de dictatură în România”, a mai spus liderul PSD.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.