FĂRĂ PRECEDENT. Liviu Dragnea Dezlănțuit la adresa Uniunii Europene. ”Nu putem adopta poziția ghiocelului”
Politic Ultima Ora

Liviu Dragnea AMENINȚĂ ROMÂNIA: Vom fi mult mai fermi și mai radicali. Nu mă sperie nimeni

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis în şedinţa de vineri să îl susţină în continuare pe preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, în toate funcţiile politice deţinute de acesta, la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor.

După ședința CEX, Dragnea a vorbit, pentru prima dată, despre condamnarea primită în dosarul DGASPC Teleorman, de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

”Eu am fost târât în dosar pe baza a două declarații ale unor inculpate în dosar. La confruntarea cu o doamnă i s-au pus câteva întrebări, dacă am făcut presiuni, a spus Nu. După aceste declarații, și eu și avocatul meu au spus că nu poate fi la mine decât achitare, pentru că acuzațiile au fost distruse

Ieri am asistat la o execuție în masă. Au fost condamnați 9 oameni ca să se justifice condamnarea mea.

Am avut discuții în CEX cu mandatul pe masă. Colegii mi-au spus că sunt importante stabilitatea țării și a guvernării și a partidului.

Riscul e PSD să se destructureze

Au spus că nu putem să ezităm în a duce la capăt lupta începută de normalizare a codurilor penale și de destructurare a sistemului ocult

Le-am spus că nu am nici o ezitare

Despre proces, despre sentința de ieri. Eu am fost târât în acest dosar pe baza a două declarații a două doamne. Una a a spus că eu i-am zis să se angajeze, dar să nu meargă, iar cealaltă a zis că mi-a zis mie că sunt două angajate care nu vin la serviciu și eu i-am zis să le mai țină. Asta au spus la DNA. În fața instanței, una a spus că nu i-am spus eu săa nu meargă la serviciu. La confruntarea dintre mine și cealaltă doamnă i s-au pus întrebări. Dacă am făcut presiuni, dacă ama făcut presiuni să se semneze în fals documente. După aceste declarații, eu și avocații mei am decis că nu poate fi altă soluție decât achitare. Am asistat la o execuție în masă a 9 oameni ca să se justifice și condamnarea mea. A fost și un judecător care a rezistat, care a făcut opinie separată.”, a spus Liviu Dragnea.

”Decizia mea este foarte fermă, rămân la conducerea PSD pentru a duce toate aceste lucruri la capăt. Rămân și la conducerea majorității parlamentare cu domnul Tăriceanu. Moțiunea de cenzură nu va trece. Vom fi mult mai fermi și mai radicali. Nu mă sperie nimeni. Nu mă sperie nici Iohannis, nici Kovesi, nici Pahonțu, nici Ponta, nici Oprea, nici alții. „, a încheiat Dragnea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.