Liderul PSD, Marcel Ciolacu întâlnire cu Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz 1
Politic Ultima Ora

Liderul PSD, Marcel Ciolacu întâlnire cu Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, prezent în aceste zile la Berlin, la Congresul Socialiştilor Europeni, i-a mulţumit cancelarului Olaf Scholz pentru mesajul de sprijin privind intrarea României în Schengen.

”I-am mulțumit cancelarului Germaniei, domnul Olaf Scholz, pentru întregul sprijin acordat în accederea României la spațiul Schengen, mesajul recent de sprijin, transmis de la Praga, fiind practic o încununare a celor 30 de ani de cooperare și parteneriat în Europa cu Germania.

Totodată, am prezentat dorința #PSD de a consolida prezența investitorilor germani pe piețele românești, mai ales în sectoare strategice, inclusiv prin relocarea în România a activităților companiilor germane care planifică să își reevalueze activitățile de producție din Rusia și Belarus, manifestându-ne în același timp dorința de a contribui la dezvoltarea proiectului privind reconstrucția regiunii.

Nu în ultimul rând, am salutat agenda socială ambițioasă a #SPD, un model pentru PSD, și am susținut necesitatea intensificării colaborării cu Germania pentru a face față crizelor actuale, inclusiv pe zona de energie”, a transmis Ciolacu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.