Liberalii modifică statul înainte de Congresul din 25 septembrie 1
Politic Ultima Ora

Liberalii modifică statul înainte de Congresul din 25 septembrie

Consiliul Naţional al PNL se reuneşte, sâmbătă, pentru a aproba modificarea Statutului, astfel încât unele dintre şedinţele forurilor de conducere să poată avea loc online, în contextul pandemiei. 

 Ședinţa are ca punct pe ordinea de zi modificarea Statutului.

”Am dezbătut propunerile de modificare a Statutului PNL. A fost o dezbatere serioasă, în care, practic, am adoptat câteva propuneri.

A fost adoptată posibilitatea organizării, în situaţii excepţionale, a şedinţelor forurilor de conducere statutară a PNL în sistem online, cu o singură excepţie, evident, acele foruri statutare în care se iau decizii prin vot secret.

Ştiu că a circulat foarte mult zvonul că sunt unii care vor să organizeze Congresul online, aceste zvonuri sunt neadevărate”, declara Ludovic Orban.

Acesta a precizat, de asemenea, că a fost mărit numărul de vicepreşedinţi pe domenii.

”S-au hotărât 17 vicepreşedinţi pe domenii (…) Am considerat că este util ca specialiştii partidului în diferite să concureze, să poată să ocupe funcţiile de vicepreşedinţi şi să poată să coordoneze comisiile de specialitate ale partidului”, a mai anunţat atunci  Ludovic Orban.

Congresul PNL, unde este necesar un vot secret pentru alegerea preşedintelui, nu va avea loc online, urmând a fi organizat cu prezenţa fizică a 5.000 de delegaţi, în 25 septembrie.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.