băsescu îl pune la punct pe cîțu
băsescu îl pune la punct pe cîțu
Politic Ultima Ora

Liberalii au relații tensionate cu oamenii lui Traian Băsescu. ”Să nu uităm că PNL ne-a blocat majorități în țară!”

Liberalii conduși de Florin Cîțu vorbesc despre o fuziune cu partidul fondat de Traian Băsescu, PMP, informație infirmată de conducerea popularilor.

Mai exact, vicepreședintele PMP, Petru Movilă, spune că relația cu PNL este una tensionată și neclară.

”Fuziunea PNL -PMP este o tema pe buzele multora, dar nu pentru PMP. Este clar că am fost foarte corecți cu PNL-ul atunci când am susținut Guvernul Orban.

Este clar că putem colabora și să fim corecți în condițiile și pe proiectele stabilite de comun acord. După PSD și PNL, PMP are cei mai mulți aleși locali, peste 2200 de aleși locali.

Conducerea PMP a stabilit că Cristi Diaconescu împreună cu Eugen Tomac, să aibă discuții cu conducerea PNL despre intențiile și modul în care văd aceștia colaborarea, urmând că apoi, fiecare partid să decidă. Sigur că informațiile apărute astăzi nu sunt conforme cu realitatea.

Deranjant este și această tendința de recolta colectivă a PNL, în sensul în care PMP-ul este alăturat de ALDE, partidul lui Tăriceanu, cel care a condiționat susținerea Guvernului Orban de neincluderea pe lista de miniștri a unor membri PMP.

Cum nu pot fi uitate situațiile în care în Consilii Județene și municipale în care PNL și PMP puteau face majoritatile, acestea nu s-au realuzat din cauza unor lideri PNL.

În această situație tensionată și neclară, nu avem nici o presiune să luăm astăzi decizii care peste câteva luni nu vor mai corespunde aspirațiilor membrilor PMP”, spune Movilă.

Liberalii au relații tensionate cu oamenii lui Traian Băsescu. ”Să nu uităm că PNL ne-a blocat majorități în țară!” 3

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.