Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu a câștigat războiul cu pubelele de gunoi
Exclusiv Politic

Lia Olguța Vasilescu Revelion exotic alături de noul iubit. Au petrecut în CUBA. FOTO de SENZAȚIE

Lia Olguța Vasilescu Revelion exotic alături de noul iubit. Au petrecut în CUBA. FOTO de SENZAȚIE

Ministrul muncii Lia Olguța Vasilescu și iubitul ei senatorul PSD Claudiu Manda,care este și  șeful Comisie SRI au petrecut un Revelion de pomină tocmai în CUBA.

Cei doi și-au permis o vacanță de lux, relatează ziarul national.

Mai mult, Claudiu Manda și-a schimbat și înfățișarea, acesta purtând o mică bărbiță.

Lia Olguta Vasilescu si iubitul au fost surprinsi in timp ce se ingramadeau, inainte de Revelion, pe un sezlong de pe terasa hotelui NH Capri La Habana, un stabiliment de 4 stele situat in centrul Havanei. Hotelul dispune de una dintre cele mai impresionante piscine amplasate pe acoperisul cladirii, panorama fiind una extraordinara,relatează national.
O asemenea vacanta, in doi porumbei, ajunge la circa 5.000 de euro, dar cu siguranta indragostitii au platit juma-juma, ca sa nu inceapa anul in paguba. Altfel, Revelionul in Cuba poate avea o dubla insemnatate.

http://www.national.ro/news/feliz-ano-nuevo-olguta-vasilescu-si-iubitul-revelion-in-cuba-609681.html/ Lia Olguța Vasilescu Revelion exotic alături de noul iubit. Au petrecut în CUBA. FOTO de SENZAȚIE 5 Lia Olguța Vasilescu Revelion exotic alături de noul iubit. Au petrecut în CUBA. FOTO de SENZAȚIE 6

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.