Klaus Iohannis devastor la adresa PSD! Cine este vinovat pentru numărul mare de morți din datorită pandemiei de Coronavirus! 1
Politic Ultima Ora

Klaus Iohannis devastor la adresa PSD! Cine este vinovat pentru numărul mare de morți din datorită pandemiei de Coronavirus!

Prețedintele Klaus Iohannis, spune că, România a intrat complet nepregatită într-o criză sanitară fără precedent! PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru!

„Un an in al doilea mandat, destinat construirii unei Românii normale, pentru care mi-au acordat românii increderea si votul.

Din pacate, epidemia de coronavirus nu ne- a ocolit nici pe noi. Astfel, eforturile mele si ale guvernului PNL s au concentrat pe diminuarea efectelor negative pe care le-a generat social ,economic.

Să nu uităm că la 3 decenii de la revolutie, România a intrat complet nepregatita intr o criza sanitara fara perecedent!

PSD e principalul vinovat pentru acest dezastru, trebuie afirmat clar si raspicat!

Trebuie sa spun lucrurilor pe nume, pentru că ca miza este uriasa: destinul de maine al României!

Tara noastra a fost puternic afectata de corupptia guvernelor PSD care nu au investit in infrastructura , au orientat catre clientela de partid.

Nicio reforma nu a fost dusa pana la capat in România,  nu a ramas nesabotata de PSD. Adevaratele prioritati au fost abandonate. Și așa ne-am trezit in plina pandemie cu un sistem medical…

Clientelismul promovat la nivel de politica de stat si indiferenta fata de problemele sistemice acute au dus Romania in sitatia sa nu si mai protejeze sanatatea si drepturile cetatenilro.

Într-un asemenea contesxt nefast si extrem de dificil, un singur partid s a implicat – PNL.

N a fost deloc usor, dar chiar si cu un guvern PNL minoritar atacat din toate partile, multe s au schimbat in bine.

Comcomitent cu eforturile uriase pentru gesiotnarea epidmeiei, am demarat reforme importante care trebuie continuate. In toate domeniile deciziile se iau dupa consultarea cu specialistii, România  fost scoasa de pe lista rusinii in care ne a inclus PSD, in ceea cep riveste justitia si statul de drept.

Am obotinut cel mai mare pachet de fonduri din istoeri, care ne vor permite sa iesim lmai repede din Criza economica.

Este de neconceput un scenariu in care sa fi fost la putere PSD”, a declarat Iohannis.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.