Scandal monstru în timpul vizitei lui Ciolacu în America
Scandal monstru în timpul vizitei lui Ciolacu în America
Politic Ultima Ora

Klaus Iohannis, declarația care-l îngroapă pe Ciolacu! PSD a devenit istorie

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că victoria în alegerile locale este o victorie majoră a dreptei româneşti, PSD trece în opoziţie, iar pentru PNL este un scor istoric, în timp ce pentru USR PLUS este un scor foarte bun. 

 ”A fost şi o victorie majoră a dreptei din România. S-a conturat astfel o nouă realitate politică, cea în care Partidul Naţional Liberal şi USR devin forţele schimbării în bine, iar Partidul Social Democrat trece în opoziţie, cu unul dintre cele mai slabe rezultate.

Este un val care a început la referendumul pe justiţie pe care l-am convocat anul trecut, care a continuat cu căderea guvernului PSD şi apoi cu votul de la alegerile prezidenţiale.

Pentru Partidul Naţional Liberal, este un scor istoric, cea mai bună performanţă electorală din ultimii 30 de ani.

Felicitări, sunteţi astăzi cel mai mare partid din România, v-aţi câştigat credibilitatea prin muncă şi prin responsabilitatea cu care v-aţi asumat gestionarea celei mai grele crize pe care o traversează România.

Votul pe care vi l-au dat ieri românii arată şi că administraţiile liberale de succes sunt exemple pe care oamenii le doresc preluate în cât mai multe localităţi.

Pentru USR-PLUS, o formaţiune tânără, la început de drum, este de asemenea un scor foarte bun.

Felicitări, aţi dovedit că perseverenţa şi proiectele bine pregătite vă pot consolida ca partid şi vă pot asigura un loc important pe scena politică.”, a declarat Iohannis.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.